Geniet van elektrisch autodelen via jouw gratis CEDAN account

door | okt 9, 2021

Burgercoöperaties werken samen. Daarom heeft Zonnewind zich aangesloten bij het Coöperatief Elektrisch DeelAuto Netwerk (CEDAN).

Deelauto’s zijn auto’s die je kan boeken per rit. Een perfect alternatief voor een tweede auto. Of als je niet veel rijdt, kan je misschien nog meer besparen en enkel gebruik maken van een deelwagen.

Alle deelauto’s in CEDAN zijn 100% elektrisch, ingebracht door de burgercoöperaties Partago en CoopStroom. Zo willen we met CEDAN alle burgers verenigen rond klimaatneutrale mobiliteit, op burgerenergie van hier!

Het CEDAN netwerk is in volle ontwikkeling en omvat momenteel meer dan 100 deelwagens in Vlaanderen, elk met een vaste standplaats waar ze worden opgehaald en teruggebracht om weer op te laden.
Op dit moment zijn er nog geen deelwagens in de regio van Zonnewind maar we zoeken in overleg met de lokale besturen en geïnteresseerde burgers naar opportuniteiten en geschikte locaties voor bijkomende deelauto’s van Partago en CoopStroom.
Alle suggesties welkom op autodelen@zonnewind.org

Hoe werkt het precies?
Download de CEDAN app op jouw gsm. Via deze app kan je een deelwagen reserveren waar en wanneer je maar wil. Het afrekenen gebeurt via rijtegoed dat je op voorhand koopt in de app.

Voordeel voor aandeelhouders van Zonnewind!
Als lid van Zonnewind met minstens 3 aandelen kan je een code aanvragen voor een gratis account en vervallen de CEDAN abonnementskosten (ter waarde van 250 euro).
Vraag nu je code aan via Zonnewind – COOPERATIEF ELEKTRISCH DEELAUTO NETWERK (cedan.be)

Alle info en instructies zijn na te lezen op www.cedan.be
Coöperatief en elektrisch autodelen, alleen maar voordelen!