Klimaatwerf. Jouw werfleider voor een duurzame toekomst!

door | okt 12, 2021

Als burger zelf iets doen tegen de klimaatopwarming, allemaal goed en wel, maar hoe begin je er aan? Met het project Klimaatwerf willen energiecoöperaties Zonnewind en ZuidtrAnt de burgers aanmoedigen en ondersteunen om in hun bestaande woning zo veel mogelijk energie te besparen en zelf groene stroom op te wekken.
De adviesverlening en ontzorging staan centraal, omdat veel mensen door het bos de bomen niet meer zien.

Met de Zonnewerf gaan we de boer op om maximaal te helpen bij de keuze en de aankoop van een PV-installatie. Met een objectief en gratis advies ontzorgen we van A tot Z. Een doorlopende samenaankoop van zonnepanelen garandeert bovendien interessante prijzen.

Een BENOvatiecoach van de Renovatiewerf zorgt voor een persoonlijk en deskundig begeleidingstraject van een optimale energetische renovatie.
Met hoge ambities op het vlak van energieprestaties, biedt een geBENOveerde woning naast energiebesparing ook voordelen op gebied van leefkwaliteit, onderhoud en comfort.

Alles staat of valt bij het juiste plan en een goede werfleider. Deze rol neemt Klimaatwerf graag op zich om zo samen, door en voor burgers, een grotere impact te hebben op de transitie naar een duurzame lokale gemeenschap.

Benieuwd wat Klimaatwerf voor jou kan doen?

Kijk naar de troeven en laat je begeleiden, met rendement voor het klimaat én jouw portemonnee! Want investeren in jouw woning, is investeren in de toekomst en een gezondere wereld.