Vierde Algemene Vergadering – Vertrouwen en applaus!

door | apr 1, 2022

Het was met heel veel plezier dat we na 2 jaar virtuele contacten op donderdag 23 maart 2022 onze vennoten opnieuw in het echt mochten verwelkomen op onze vierde Algemene Vergadering.

Het genoegen was wederzijds, wat niet alleen bleek uit het hartelijk weerzien en het napraten, maar eveneens uit het feit dat alle agendapunten unaniem werden goedgekeurd, zonder onthouding of negatieve stem.

Er viel heel wat te vertellen. Vorig jaar was niet gemakkelijk, maar ondanks alle Corona ellende zijn we er in geslaagd niet alleen een groot aantal nieuwe projecten te realiseren, maar eveneens de bakens concreet uit te zetten voor de toekomst.

We mochten vorig jaar ook heel wat nieuwe vennoten verwelkomen. Mensen of bedrijven uit Zandhoven die ons al een paar jaar kennen, maar ook uit de ons omringende gemeenten/steden van de Voorkempen waar we ondertussen actief zijn.

Dat we ambitieus zijn steken we niet onder stoelen of banken, dat zijn we het klimaat immers verplicht. Dankzij onze professionalisering en de inzet van onze vrijwilligers gaan we volop voor verbreding, verruiming en verdieping. Een en-en-verhaal, samen met collega’s, gemeenten/steden, verenigingen, bedrijven en particulieren, met als doel de CO2-uitstoot zo veel mogelijk te reduceren.

Het doet ons deugd dat we voor onze realisaties van het voorbije boekjaar en onze plannen voor de toekomst het vertrouwen en applaus kregen. Onze aandeelhouders maken immers de kern uit van ons bestaan als burgercoöperatie.

Hartelijk dank. Join the club. We gaan er voor!

Wie de presentatie als jaarverslag wil inkijken, vindt deze hier terug: AV4