Een nieuwe website én 50 euro cadeau!

door | jul 13, 2023

Dankzij jullie hulp blijft Zonnewind groeien en evolueren. Tijd dus om onze website in een volledig nieuw jasje te steken. Deze  mijlpaal vieren we met een cadeautje voor al onze vennoten. Nóg een reden om je bij ons aan te sluiten dus!

Het volgende evenement van Zonnewind in je agenda noteren, een overzicht van al onze projecten opvragen, zelf genieten van alle voordelen als vennoot? Het is nu nog makkelijker dankzij onze nieuwe website. Je vindt er alle informatie over wie we zijn, wat we doen en wat we voor jou kunnen betekenen, op een toegankelijke en overzichtelijke manier.

Een gloednieuwe digitale thuis, dat vraagt om een feestje. Daarom trakteren Zonnewind en Bolt, het allereerste energieplatform dat het Belgische stroomnet echt duurzaam maakt! Ben je vennoot van Zonnewind, dan krijg je namelijk 50 euro korting op een energiecontract bij Bolt. Meld je daarvoor hier aan met je vennootnummer in de aanslag.

Vennoot worden van Zonnewind kan al met één aandeel van 100 euro. De helft daarvan verdien je met andere woorden onmiddellijk terug. Nóg een extra reden dus om mee in te stappen in ons verhaal. Benieuwd naar de andere voordelen? Je ontdekt ze hier op onze nieuwe website.

Heb je nog vragen na het doornemen van de online informatie? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Vul het contactformulier op de website in, stuur een mail naar info@zonnewind.org of bel ons nieuwe nummer, 03 361 89 88. Tot snel!