Energie en CO(2) café 4 – donderdag 1 februari

door | dec 24, 2017

Op donderdag 1 februari zijn we weer van de partij met ons 4e Energie en Co(2) café. Ditmaal gaat het door in de nieuwe ruiterhal van LRV De Dennenruiters.

Deze is gelegen Kleinheide 84a te Pulderbos. Bij hen hebben we ons eerste project gerealiseerd en ze willen graag ons volgende Energiecafé huisvesten, waarvoor onze dank!

  • Tijdens het eerste deel van de avond neemt niemand minder dan gastspreker Steven Vromman, beter gekend als de Low Impact Man, ons mee op zijn ecologische toer. Dit gebeurt in samenwerking met Vormingplus.
  • Tijdens het tweede gedeelte worden de verschillende projecten van de werkgroepen Zon, Wind en Biomassa overlopen: zo oa. bekijken we de gerealiseerde PV-installatie bij LRV Pulderbos zelf. Of de goedkeuring van het zonnepanelenproject op sportcomplex HET VELD in Zandhoven.
  • Vervolgens lichten we ook het aandelenproces nog eens toe. Er bestaat eveneens de mogelijkheid om ter plaatse in te tekenen voor de aankoop van één aandeel. Zo krijg je voorrang bij de volgende ophaalronde en investeer je als medevennoot van Zonnewind mee in hernieuwbare energie.

Naar goede traditie kan er vervolgens bijgepraat worden bij een lekker glas.

De inkom is uiteraard gratis, maar om organisatorische redenen vragen we bij voorkeur in te schrijven via info@zonnewind.org

Hopelijk tot dan!