PV-installatie Sportcomplex Het Veld: Energiecafé 5 met plechtige inhuldiging

door | sep 3, 2018

Fier kunnen wij stralen!

In de eerste plaats omdat de zonnepanelen op Sportcomplex Het Veld Zandhoven kant en klaar liggen te blinken.

Vervolgens omdat deze gloednieuwe PV-installatie niet alleen groene energie opwekt voor het verbruik van de sporthal zelf maar ook bijkomend nog heel wat stroom levert.
Voor de injectie van deze overtollige stroom sloot Zonnewind een overeenkomst af met de Renewers. Via het deelplatform van deze startende jonge ondernemers kan je vanaf voorjaar 2019 zelf kiezen waar jouw 100% Belgische groene energie vandaan komt. Een alternatief op de huidige, weinig transparante energiemarkt. Deze formule brengt producenten en consumenten van lokaal opgewekte hernieuwbare stroom dichter bij elkaar, helemaal in de lijn van de principes van Zonnewind! Je maakt de wereld een stukje gezonder en je centen komen rechtstreeks bij de producent terecht.
Meer info via https://renewers.be/, waaronder ook woord en beeld in het filmpje van Zonnewind op Sportcomplex Het Veld.

We willen de realisatie van dit grote PV-project niet zomaar laten voorbijgaan en nodigen onze aandeelhouders en elke Zandhovenaar dan ook graag uit, samen met de gemeente, voor een vijfde energiecafé en plechtige inhuldiging.

Van harte welkom op zaterdag 3 november om 14 u. in de danszaal van Sportcomplex Het Veld.

 

Na een glaasje aangeboden door de gemeente tijdens de inhuldiging en verwelkoming lichten we de realisatie van onze PV-installatie op Sportcomplex Het Veld toe.
Na stand van zaken en plannen van de werkgroepen Zon, Wind en Biomassa geven we ook meer info over de projecten die Zonnewind samen met Zandhoven en Zoersel heeft voorbereid in het kader van Overal Stroomversnellers.
Tot slot kan iedereen wie wil de zonnepanelen op het dak bewonderen van op de schaarlift!