Vacature raad van bestuur

door | feb 8, 2024

Zonnewind is stevig aan het groeien, qua projecten en qua personeel. Om die ontwikkeling te blijven ondersteunen, breiden we graag het aantal leden van onze raad van bestuur uit. Die bepaalt de langetermijnstrategie van Zonnewind en kijkt toe op de uitvoering ervan.

Vereisten

De ideale kandidaten voor een zitje in onze raad van bestuur beantwoorden hieraan:

  • Je hebt vrijetijd en wil die zinvol invullen, bijvoorbeeld door bij te dragen aan de verdere groei en ontwikkeling van een maatschappelijk waardevol project zoals Zonnewind.
  • Je hebt expertise in (of minstens interesse voor) bijvoorbeeld juridische, financiële en administratieve zaken, verzekeringen, boekhouding, personeelsbeleid of de sociale en ecologische verantwoordelijkheid van organisaties, en bent bereid om die te delen.
  • Je bent een uitstekend klankbord, durft uit te komen voor je eigen mening met een opbouwende houding en bekijkt de zaken vanuit verschillende standpunten, om zo tot evenwichtige oplossingen te komen.
  • Je staat achter de doelen van Zonnewind: onze CO2-uitstoot verminderen, rationeel energieverbruik bevorderen en hernieuwbare energie lokaal opwekken.
  • Je bent bekend met en respecteert de coöperatieve principes en waarden (of je bent bereid om ze te leren kennen).

Vragen en solliciteren

Neem gerust contact op met een van de leden van de raad van bestuur, bijvoorbeeld onze voorzitter Danny via danny.gladines@zonnewind.org.

Stel je kandidaat door te mailen naar info@zonnewind.org.