Communie of lentefeest? Geef een duurzaam cadeau van Zonnewind

door | mrt 4, 2024

Een verjaardag, een communie, een vormsel of een lentefeest? Dan geef je als (groot)ouder graag een speciaal geschenk aan je (klein)kind. Zorg dat je geschenk niet in een kast verdwijnt, maar schenk een duurzaam cadeau van Zonnewind. Met een leuke bouwdoos én een of meerdere aandelen geef je je lieveling niet alleen plezier, maar ook een betere toekomst.

Klik op de knop hieronder, vul je gegevens in en vermeld in het vakje ‘opmerkingen’ onderaan bijvoorbeeld ‘duurzaam cadeau 120 euro’ (met één aandeel) of ‘duurzaam cadeau 520 euro’ (voor vijf aandelen). Of lees verder en laat je overtuigen door het bouwpakket en de missie van Zonnewind.

Een molen op zonne-energie als duurzaam cadeau

Onze bouwdoos bevat een windmolen of een watermolen met een waterrad, die op zonne-energie werken. De bouwplaten zijn gemaakt van FSC-gecertificeerd hout van hoogwaardige kwaliteit en voorgelaserd, zodat je geen lijm nodig hebt om de onderdelen in elkaar te passen. De stap-voor-stap-tekeningen maken het eenvoudig voor iedereen van 8 jaar en ouder om de watermolen en windmolen te bouwen. Dit is dan ook de perfecte bouwdoos om samen met je (klein)kind in elkaar te zetten.

duurzaam cadeau watermolen
duurzaam cadeau windmolen

Een duurzaam geschenk: aandelen van Zonnewind

Zonnewind is een energiecoöperatie in de Voorkempen. We zetten ons in om de CO2-uitstoot te verminderen, rationeel energieverbruik te bevorderen en de lokale opwekking van hernieuwbare energie te stimuleren. Sinds de oprichting in 2016 realiseerden we al tientallen duurzame energieprojecten voor bedrijven, verenigingen en lokale overheden. Het budget daarvoor komt van onze aandeelhouders, die mee de koers van Zonnewind uitstippelen en delen in onze winst.

Lees meer over ons en ons verhaal. Ontdek hoe vennoot worden, inclusief alle voordelen, en de rechten en plichten van een vennoot.

Zo koop je jouw duurzaam cadeau

Maak jouw oogappel gelukkig met een duurzaam geschenk ter waarde van 20 euro. Daarbij bestel je het gewenste aantal aandelen, minimum 1, maximum 200, aan 100 euro per aandeel. Het is mogelijk per gekocht aandeel een digitaal bewijs van aandeelhouderschap te ontvangen. Deze basispakketten zijn het populairst: 

  • Betaal 120 euro en ontvang de bouwdoos, een cadeaubon die je personaliseert, 1 digitaal bewijs van aandeelhouderschap en 1 aandeel van Zonnewind.
  • Betaal 520 euro en ontvang de bouwdoos, 5 cadeaubonnen die je personaliseert, 1 tot 5 digitale bewijzen van aandeelhouderschap en 5 aandelen van Zonnewind.

Klik op de knop hieronder, vul je gegevens in en vermeld in het vakje ‘opmerkingen’ onderaan ‘duurzaam cadeau’ plus je keuze. Je ontvangt alle informatie om verder aan de slag te gaan.