Nieuwe LED projecten

door | mrt 30, 2020

Op het moment dat het coronavirus de wereld raakt en verlamt, proberen we onze tijd zo zinvol mogelijk te besteden. De heldere en gezonde lucht is in deze crisisdagen letterlijk en figuurlijk een verademing. Des te meer blijkt de zware tol van de menselijke activiteit op het milieu. Laat ons allen de kans grijpen om massaal in te zetten op energiebesparing en opwekking van hernieuwbare stroom, eens we weer op volle toeren gaan draaien.

Al zijn we beperkt door de omstandigheden, als energiecoöperatie proberen we zo goed mogelijk van op afstand contacten te blijven leggen en nieuwe projecten voor te bereiden. Zo popelen we om aan de slag te gaan in De Populier, de gemeentelijke turnzaal en het gemeentemagazijn in Zandhoven, nu het investeringsproject ‘Overal stroomversnellers’ met burgerparticipatie en subsidie van het Vlaams Energie Agentschap in februari door de Zandhovense gemeenteraad werd goedgekeurd.

Deze periode biedt ons ook de tijd om terug te blikken op een aantal nieuwe LED projecten die Zonnewind in onze regio realiseerde: de verledding van sporthal Beuk & Noot te Zoersel, bij RG tegels in Massenhoven en melkveebedrijf Van den Brande in Pulderbos.
Positief nieuws voor mens en klimaat. Want daar blijven we voor gaan.